Herstructureren

GEHERSTRUCTUREERDE HR DOSSIERS

Eenduidige werkwijze

Efficiënt

Tijd besparend

Onze klanten aan het woord

"Karmac heeft professionals in dienst, die weten waarover het gaat en welke handelingen ze moeten verrichten. Daarnaast zijn het prettige mensen om mee samen te werken, zorgen ze voor een goede en intensieve begeleiding, hanteren een heldere communicatie en zijn bereikbaar als je vragen hebt."

Kees Tolhoek
Kees Tolhoek

Senior adviseur rechtspositie bij Gemeente Sluis

"Wat ik top vond van Karmac is dat ze altijd goed en snel afstemmen over wat ze gaan doen, hoe ze het gaan doen en ze komen hun afspraken na. We hadden op een bepaald moment om de week ongeveer contact over de status van het project. De deskundigheid en ervaring van Karmac deden vervolgens de rest."

Jacinta van den Bor
Jacinta van den Bor

HR-adviseur Leger des Heils Regio Midden-Nederland

''We zijn heel tevreden over het resultaat en de communicatie met Karmac. Gedurende het traject hebben we veelvuldig contact gehad over de voortgang, de resultaten en wat er nog gedaan moest worden. Dat vind ik wel heel professioneel, want het ging maar om een project met een beperkte omvang.''

Kim Veerman
Kim Veerman

HR-manager bij IAI Industrial Systems

''De begeleiding vanuit Karmac was gedurende het project goed. Er was een fijn contact met de project-managers en er kon snel geschakeld worden. De communicatie heeft de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen van documenten."

Britt Meelen
Britt Meelen

Senior HR Support Medewerker bij GrandVision Benelux

''We hebben prettig samengewerkt met Karmac. Ze hebben ons professioneel begeleid en goed meegedacht met onze wensen."

Anita van Gerven
Anita van Gerven

HR medewerker bij ICTU

''Het zijn deskundige mensen, overleggen op tijd en geregeld en stralen aan alle kanten professionaliteit uit. Het gaat voor ons om belangrijke, maar ook gevoelige informatie, maar bij Karmac zijn ze voortdurend ‘in control’. Dat werkt heel prettig samen.''

Renée Berks
Renée Berks

Afdeling PSA bij Roompot

"Karmac heeft zich bewezen als een betrouwbare partner, met efficiënt procesbeheer en een succesvolle samenwerking."

Rimke Verhoeven
Rimke Verhoeven

Tata Steel Tubes

"De samenwerking met Karmac: Tijdswinst, een onschatbare bron in de hectiek van het dagelijkse werk, was de grootste opbrengst," zegt Iris. "Het stroomlijnen van processen gaf ons de mogelijkheid om documenten eenvoudiger terug te vinden en te beheren in Youforce van Visma | Raet."

Iris Beukeveld
Iris Beukeveld

HR-Officer Centerparcs de Huttenheugte

“Wij zijn blij dat we afscheid hebben kunnen nemen van onze papieren personeelsdossiers. De overgang naar digitale dossiers is door Karmac uitstekend en vakkundig ondersteund. “

Wyk Tacoma
Wyk Tacoma

Manager HR Oosterpoort

"De samenwerking met Karmac hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben samen snel kunnen schakelen en het project is naar volle tevredenheid afgerond."

Anique Beenen
Anique Beenen

Coordinator HR servicedesk & payroll Vlisco Netherlands

Herstructurering van digitale personeelsdossiers

In een goed georganiseerde organisatie is het cruciaal om een gestandaardiseerde documentstructuur te hebben, vooral als het gaat om digitale personeelsdossiers. Het herstructureren van documenten biedt een effectieve oplossing voor organisaties die te maken hebben met verschillende naamgevingen en verspreide document locaties binnen hun digitale personeelsdossiers.

“Vereenvoudig en verbeter je documentbeheer met Karmac HR-Solutions.”

Uitdagingen van ongestructureerde documenten

Veel organisaties die al enige tijd met digitale personeelsdossiers werken, hebben te maken met inconsistente naamgevingen en een verscheidenheid aan documentlocaties. Dit kan leiden tot inefficiënties bij het zoeken naar documenten, evenals het onjuist verwijderen van documenten volgens het bewaarbeleid.

De oplossing van herstructurering

Bij Karmac HR-Solutions bieden we een oplossing en richtlijnen voor het herstructureren van documenten in digitale personeelsdossiers. We dragen bij aan een gestandaardiseerde werkwijze voor het opslaan van documenten, wat resulteert in tijdsbesparing en het voorkomen van onnodige fouten bij het opzoeken van documenten of het verwijderen ervan volgens het bewaarbeleid.

Voordelen van geherstructureerde HR-dossiers:

  1. Efficiënt documentbeheer: Door een uniforme documentstructuur worden documenten sneller gevonden, waardoor de efficiëntie van het documentbeheer wordt verbeterd.
  2. Eenduidige werkwijze: Herstructurering draagt bij aan een eenduidige werkwijze voor het opslaan van documenten, wat de consistentie en duidelijkheid bevordert.
  3. Tijdsbesparing: Het gestroomlijnde proces resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen bij het zoeken naar documenten en voorkomt vertragingen in HR-processen.

Laat Karmac HR-Solutions helpen in dit proces

Met de expertise van Karmac HR-Solutions op het gebied van herstructurering van digitale personeelsdossiers, ben je verzekerd van een effectieve aanpak. We bieden niet alleen oplossingen, maar ook praktische handvatten om je documentbeheer te optimaliseren en een gestructureerde werkomgeving te creëren.

Kies voor de zekerheid dat je HR-processen soepel verlopen en je documentbeheer geoptimaliseerd is. Laat Karmac HR-Solutions je helpen bij het herstructureren van je digitale personeelsdossiers. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies.

Advies gesprek?

Plan deze direct in met Jasper.