Screenen

ZEKERHEID BEGINT MET ZORGVULDIGHEID

Efficiëntie versterken

Proces in eigen beheer

(Intern) datalek voorkomen

Onze klanten aan het woord

"Karmac heeft professionals in dienst, die weten waarover het gaat en welke handelingen ze moeten verrichten. Daarnaast zijn het prettige mensen om mee samen te werken, zorgen ze voor een goede en intensieve begeleiding, hanteren een heldere communicatie en zijn bereikbaar als je vragen hebt."

Kees Tolhoek
Kees Tolhoek

Senior adviseur rechtspositie bij Gemeente Sluis

"Wat ik top vond van Karmac is dat ze altijd goed en snel afstemmen over wat ze gaan doen, hoe ze het gaan doen en ze komen hun afspraken na. We hadden op een bepaald moment om de week ongeveer contact over de status van het project. De deskundigheid en ervaring van Karmac deden vervolgens de rest."

Jacinta van den Bor
Jacinta van den Bor

HR-adviseur Leger des Heils Regio Midden-Nederland

''We zijn heel tevreden over het resultaat en de communicatie met Karmac. Gedurende het traject hebben we veelvuldig contact gehad over de voortgang, de resultaten en wat er nog gedaan moest worden. Dat vind ik wel heel professioneel, want het ging maar om een project met een beperkte omvang.''

Kim Veerman
Kim Veerman

HR-manager bij IAI Industrial Systems

''De begeleiding vanuit Karmac was gedurende het project goed. Er was een fijn contact met de project-managers en er kon snel geschakeld worden. De communicatie heeft de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen van documenten."

Britt Meelen
Britt Meelen

Senior HR Support Medewerker bij GrandVision Benelux

''We hebben prettig samengewerkt met Karmac. Ze hebben ons professioneel begeleid en goed meegedacht met onze wensen."

Anita van Gerven
Anita van Gerven

HR medewerker bij ICTU

''Het zijn deskundige mensen, overleggen op tijd en geregeld en stralen aan alle kanten professionaliteit uit. Het gaat voor ons om belangrijke, maar ook gevoelige informatie, maar bij Karmac zijn ze voortdurend ‘in control’. Dat werkt heel prettig samen.''

Renée Berks
Renée Berks

Afdeling PSA bij Roompot

"Karmac heeft zich bewezen als een betrouwbare partner, met efficiënt procesbeheer en een succesvolle samenwerking."

Rimke Verhoeven
Rimke Verhoeven

Tata Steel Tubes

"De samenwerking met Karmac: Tijdswinst, een onschatbare bron in de hectiek van het dagelijkse werk, was de grootste opbrengst," zegt Iris. "Het stroomlijnen van processen gaf ons de mogelijkheid om documenten eenvoudiger terug te vinden en te beheren in Youforce van Visma | Raet."

Iris Beukeveld
Iris Beukeveld

HR-Officer Centerparcs de Huttenheugte

“Wij zijn blij dat we afscheid hebben kunnen nemen van onze papieren personeelsdossiers. De overgang naar digitale dossiers is door Karmac uitstekend en vakkundig ondersteund. “

Wyk Tacoma
Wyk Tacoma

Manager HR Oosterpoort

"De samenwerking met Karmac hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben samen snel kunnen schakelen en het project is naar volle tevredenheid afgerond."

Anique Beenen
Anique Beenen

Coordinator HR servicedesk & payroll Vlisco Netherlands

Het screenen van personeelsdossiers is cruciaal in het waarborgen van de privacy van medewerkers en het naleven van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bij Karmac HR-Solutions begrijpen we het belang van een zorgvuldig screeningsproces om (intern) datalekken te voorkomen en de nauwkeurigheid van HR-documenten te versterken.

Ons screeningsproces maakt jouw documenten klaar voor de toekomst!

Het screeningsproces

Het screenen van personeelsdossiers is een essentieel onderdeel van HR-documentbeheer voor elke organisatie. Het gaat niet alleen om het voldoen aan wettelijke vereisten, maar ook om het waarborgen van de privacy en veiligheid van medewerkersgegevens. Tijdens het screeningsproces wordt elk document zorgvuldig gecontroleerd en wordt er gekeken naar mogelijke vermengingen en onbedoelde toegang tot gegevens van andere medewerkers. Indien we een (mogelijke) vermenging vaststellen, sluiten we het betreffende document uit van uitlevering naar het HR-softwaresysteem van de organisatie. Op deze manier voorkomen we dat medewerkers toegang krijgen tot documenten die niet voor hen bestemd zijn. Door deze proactieve benadering minimaliseren we het risico op datalekken en waarborgen we de privacy van alle medewerkers.

Waarom personeelsdossiers laten screenen?

 • Naleving van wet- en regelgeving

  Met steeds strengere regels met betrekking tot gegevensbescherming, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), is het van belang dat organisaties ervoor zorgen dat hun personeelsdossiers voldoen aan de wettelijke vereisten. Door regelmatig te screenen kunnen eventuele schendingen van de wet tijdig worden geïdentificeerd en aangepakt.

 • Bescherming van privacy

  Personeelsdossiers bevatten gevoelige informatie over medewerkers, variërend van persoonlijke gegevens tot salarisinformatie en beoordelingen. Het screenen van deze dossiers zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot deze vertrouwelijke informatie, waardoor de privacy van medewerkers wordt beschermd.

 • Voorkomen van datalekken

  Onbedoelde toegang tot informatie van medewerkers door vermengde documenten of onjuiste archivering kan leiden tot datalekken. Door personeelsdossiers regelmatig te screenen, kunnen potentiële risico's worden geïdentificeerd en aangepakt voordat ze tot ernstige gevolgen leiden.

 • Vertrouwen en transparantie

  Medewerkers moeten erop kunnen vertrouwen dat hun persoonlijke gegevens veilig worden behandeld door hun werkgever. Door personeelsdossiers grondig te screenen en te zorgen voor naleving van privacywetten, kunnen organisaties het vertrouwen van hun personeel behouden en een cultuur van transparantie bevorderen.

Waarom kiezen voor Karmac HR-Solutions?

 • Voorkomen van datalekken: Door actief op zoek te gaan naar vermengingen binnen personeelsdossiers, minimaliseren we het risico op (intern) datalekken.
 • Nauwkeurigheid en transparantie: Ons screeningsproces zorgt voor nauwkeurige en transparante personeelsdossiers, waardoor werkgevers betrouwbare analyses kunnen uitvoeren.
 • HR data efficiëntie: Door het screenen van dossiers worden HR-processen efficiënter, met minder risico op fouten.
 • Proces in eigen beheer: Bij Karmac HR-Solutions hebben we het screeningsproces volledig in eigen beheer, waardoor we kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen.

Door ons grondige screeningsproces kunnen wij ervoor zorgen dat personeelsdossiers volledig up-to-date zijn, vrij zijn van vermengingen en alleen toegankelijk is voor geautoriseerde personen. Dit draagt bij aan een veilige en gestructureerde HR-documentbeheer, waarbij de privacy van medewerkers te allen tijde wordt gerespecteerd.

Twijfel je of je personeelsdossiers volledig nauwkeurig zijn? Neem contact op met Karmac HR-Solutions voor een grondige screening. Ons screeningsproces maakt jouw documenten klaar voor de toekomst. Zekerheid begint met zorgvuldigheid.