Opschonen

ORDE SCHEPPEN IN DE CHAOS

Orde scheppen

Ontdubbeling-acties

Tijd besparend

Onze klanten aan het woord

"Karmac heeft professionals in dienst, die weten waarover het gaat en welke handelingen ze moeten verrichten. Daarnaast zijn het prettige mensen om mee samen te werken, zorgen ze voor een goede en intensieve begeleiding, hanteren een heldere communicatie en zijn bereikbaar als je vragen hebt."

Kees Tolhoek
Kees Tolhoek

Senior adviseur rechtspositie bij Gemeente Sluis

"Wat ik top vond van Karmac is dat ze altijd goed en snel afstemmen over wat ze gaan doen, hoe ze het gaan doen en ze komen hun afspraken na. We hadden op een bepaald moment om de week ongeveer contact over de status van het project. De deskundigheid en ervaring van Karmac deden vervolgens de rest."

Jacinta van den Bor
Jacinta van den Bor

HR-adviseur Leger des Heils Regio Midden-Nederland

''We zijn heel tevreden over het resultaat en de communicatie met Karmac. Gedurende het traject hebben we veelvuldig contact gehad over de voortgang, de resultaten en wat er nog gedaan moest worden. Dat vind ik wel heel professioneel, want het ging maar om een project met een beperkte omvang.''

Kim Veerman
Kim Veerman

HR-manager bij IAI Industrial Systems

''De begeleiding vanuit Karmac was gedurende het project goed. Er was een fijn contact met de project-managers en er kon snel geschakeld worden. De communicatie heeft de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen van documenten."

Britt Meelen
Britt Meelen

Senior HR Support Medewerker bij GrandVision Benelux

''We hebben prettig samengewerkt met Karmac. Ze hebben ons professioneel begeleid en goed meegedacht met onze wensen."

Anita van Gerven
Anita van Gerven

HR medewerker bij ICTU

''Het zijn deskundige mensen, overleggen op tijd en geregeld en stralen aan alle kanten professionaliteit uit. Het gaat voor ons om belangrijke, maar ook gevoelige informatie, maar bij Karmac zijn ze voortdurend ‘in control’. Dat werkt heel prettig samen.''

Renée Berks
Renée Berks

Afdeling PSA bij Roompot

"Karmac heeft zich bewezen als een betrouwbare partner, met efficiënt procesbeheer en een succesvolle samenwerking."

Rimke Verhoeven
Rimke Verhoeven

Tata Steel Tubes

"De samenwerking met Karmac: Tijdswinst, een onschatbare bron in de hectiek van het dagelijkse werk, was de grootste opbrengst," zegt Iris. "Het stroomlijnen van processen gaf ons de mogelijkheid om documenten eenvoudiger terug te vinden en te beheren in Youforce van Visma | Raet."

Iris Beukeveld
Iris Beukeveld

HR-Officer Centerparcs de Huttenheugte

“Wij zijn blij dat we afscheid hebben kunnen nemen van onze papieren personeelsdossiers. De overgang naar digitale dossiers is door Karmac uitstekend en vakkundig ondersteund. “

Wyk Tacoma
Wyk Tacoma

Manager HR Oosterpoort

"De samenwerking met Karmac hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben samen snel kunnen schakelen en het project is naar volle tevredenheid afgerond."

Anique Beenen
Anique Beenen

Coordinator HR servicedesk & payroll Vlisco Netherlands

Digitale optimalisatie en opschonen van personeelsdossiers

In de wereld van HR-beheer en personeelsdossiers is het cruciaal om orde te scheppen en overtollige ballast te verwijderen. Het opruimen en optimaliseren van personeelsdossiers valt onder digitale optimalisatie en is van groot belang voor een efficiënt HR-beheer.

Waarom opschonen belangrijk is

Het opschonen van personeelsdossiers betekent het verwijderen van documenten die niet langer relevant zijn. Dit kan onder andere gaan om oude adreswijzigingen of correspondentie van jaren geleden. Hoewel dit eenvoudig klinkt, is het in werkelijkheid een uitdaging. Een gemiddeld personeelsdossier bevat namelijk 63 documenten. Om deze op de juiste manier op te schonen, is het essentieel dat werkgevers een diepgaand inzicht hebben in de verschillende documenttypen en de documentdatums. Alleen op deze manier kunnen ze bepalen welke documenten veilig verwijderd kunnen worden.

Efficiënt opruimen met Karmac HR-Solutions

Karmac HR-Solutions heeft zich gespecialiseerd in het digitaliseren en opschonen van personeelsdossiers op documentniveau. We hanteren een gestructureerde aanpak op basis van documenttypen en documentdatums, waardoor het opruimen van personeelsdossiers aanzienlijk vereenvoudigd wordt.

De kracht van ontdubbeling

Duplicaten van documenten in personeelsdossiers kunnen zorgen voor onnodige vervuiling en verwarring. Ons team voert ontdubbelingsacties uit, waarbij mogelijke duplicaten worden geïdentificeerd en vergeleken. De meest complete versie wordt behouden, bijvoorbeeld de getekende versie in plaats van de ongetekende. Na deze ontdubbelingsactie zijn de digitale personeelsdossiers vrij van duplicaten, wat leidt tot een snellere raadpleging van de juiste documenten en een overzichtelijk geheel.

Bespaar tijd met Karmac HR-Solutions

Het optimaliseren van personeelsdossiers kan tijdrovend zijn, maar wij helpen u om efficiënt en effectief te werk gaan, ook kunnen wij dit volledig uit handen nemen. U bespaart tijd en kunt uw HR-systeem met vertrouwen en helderheid gebruiken.

Meer informatie over het opschonen van HR-documenten?

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het opruimen van uw personeelsdossiers of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Advies gesprek?

Plan deze direct in met Jasper.