Optimaliseer alle HR-processen

AUTOMATISEREN VAN HR-PROCESSEN

Kosten besparend

Up-to-date

Automatiseren

Onze klanten aan het woord

"Karmac heeft professionals in dienst, die weten waarover het gaat en welke handelingen ze moeten verrichten. Daarnaast zijn het prettige mensen om mee samen te werken, zorgen ze voor een goede en intensieve begeleiding, hanteren een heldere communicatie en zijn bereikbaar als je vragen hebt."

Kees Tolhoek
Kees Tolhoek

Senior adviseur rechtspositie bij Gemeente Sluis

"Wat ik top vond van Karmac is dat ze altijd goed en snel afstemmen over wat ze gaan doen, hoe ze het gaan doen en ze komen hun afspraken na. We hadden op een bepaald moment om de week ongeveer contact over de status van het project. De deskundigheid en ervaring van Karmac deden vervolgens de rest."

Jacinta van den Bor
Jacinta van den Bor

HR-adviseur Leger des Heils Regio Midden-Nederland

''We zijn heel tevreden over het resultaat en de communicatie met Karmac. Gedurende het traject hebben we veelvuldig contact gehad over de voortgang, de resultaten en wat er nog gedaan moest worden. Dat vind ik wel heel professioneel, want het ging maar om een project met een beperkte omvang.''

Kim Veerman
Kim Veerman

HR-manager bij IAI Industrial Systems

''De begeleiding vanuit Karmac was gedurende het project goed. Er was een fijn contact met de project-managers en er kon snel geschakeld worden. De communicatie heeft de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen van documenten."

Britt Meelen
Britt Meelen

Senior HR Support Medewerker bij GrandVision Benelux

''We hebben prettig samengewerkt met Karmac. Ze hebben ons professioneel begeleid en goed meegedacht met onze wensen."

Anita van Gerven
Anita van Gerven

HR medewerker bij ICTU

''Het zijn deskundige mensen, overleggen op tijd en geregeld en stralen aan alle kanten professionaliteit uit. Het gaat voor ons om belangrijke, maar ook gevoelige informatie, maar bij Karmac zijn ze voortdurend ‘in control’. Dat werkt heel prettig samen.''

Renée Berks
Renée Berks

Afdeling PSA bij Roompot

"Karmac heeft zich bewezen als een betrouwbare partner, met efficiënt procesbeheer en een succesvolle samenwerking."

Rimke Verhoeven
Rimke Verhoeven

Tata Steel Tubes

"De samenwerking met Karmac: Tijdswinst, een onschatbare bron in de hectiek van het dagelijkse werk, was de grootste opbrengst," zegt Iris. "Het stroomlijnen van processen gaf ons de mogelijkheid om documenten eenvoudiger terug te vinden en te beheren in Youforce van Visma | Raet."

Iris Beukeveld
Iris Beukeveld

HR-Officer Centerparcs de Huttenheugte

“Wij zijn blij dat we afscheid hebben kunnen nemen van onze papieren personeelsdossiers. De overgang naar digitale dossiers is door Karmac uitstekend en vakkundig ondersteund. “

Wyk Tacoma
Wyk Tacoma

Manager HR Oosterpoort

"De samenwerking met Karmac hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben samen snel kunnen schakelen en het project is naar volle tevredenheid afgerond."

Anique Beenen
Anique Beenen

Coordinator HR servicedesk & payroll Vlisco Netherlands

HR-processen optimaliseren

HR-managers merken dat administratief werk vaak de boventoon voert. Verlofregistratie handmatig bijhouden, het veranderen van personeelsgegevens: er zijn talloze taken te noemen die veel tijd kosten. Door je HR processen te verbeteren kan je veel tijd besparen. Eerst moet natuurlijk worden vastgesteld om welke taken het gaat die je kan automatiseren. Met een slimmer HR-proces heb je zo meer tijd en aandacht voor het welzijn van je medewerkers.

Wat houdt HR-processen optimaliseren in?

Op een HR-afdeling zijn veel automatiseringen mogelijk, omdat er sprake is van handelingen die zich steeds herhalen. Zo is het proces voor indiensttreding en uitdiensttreding makkelijk te digitaliseren. Ook zaken als beoordelingsgesprekken en het bijhouden van de soort dienstkleding die het personeel heeft zijn digitaal op te zetten. Met de juiste HR tool voor HR-managers kan het werk veel efficiënter worden uitgevoerd. Door medewerkers zelf meer input te laten geven, zoals het verlof via software aanvragen, kan je je HR-processen optimaliseren. Je HR-processen verbeteren heeft tot gevolg dat je kosten bespaart en dat iedereen prettiger werkt.

Digitaliseren voor optimale efficiëntie

Veel bedrijven maken nog niet optimaal gebruik van de mogelijkheden voor digitalisering. Organisaties die wel software gebruiken hebben soms meerdere systemen die los van elkaar staan, die niet efficiënt en handig zijn in gebruik. Door gebruik te maken van één specifiek documentbeheer systeem, zoals documentbeheer met AFAS, heb je één systeem met één database. Elke afdeling binnen je bedrijf ziet dezelfde informatie, die bovendien up-to-date is. Je beslist zelf wie er toegang toe heeft. Met een slimmer HR-proces krijg je grip op je documentstromen. Doordat je altijd weet waar documenten zich bevinden en de mogelijkheid hebt tot digitale ondertekening creëer je inzichtelijke en efficiënte HRM processen.

HR-processen verbeteren: betrek je medewerkers erbij

Als je je HR processen in kaart brengt, dan is het belangrijk om de mensen erbij te betrekken die elke dag een rol in het proces spelen. Zij zijn namelijk op de hoogte van de vraag welke werkzaamheden echt plaatsvinden, terwijl een manager hier niet alles vanaf weet. Wil je je graag meer concentreren op je onderneming en op het welzijn van je werknemers? Met een HR tool voor HR-managers breng je je HR-informatie naar een hoger level en zorg je voor efficiënte HRM processen. HR processen verbeteren? Neem contact op met Karmac HR-Solutions!