AVG Consultancy

VOORKOM BOETES

Advies op maat

AVG wet- en regelgeving

Proces in eigen beheer

Onze klanten aan het woord

"Karmac heeft professionals in dienst, die weten waarover het gaat en welke handelingen ze moeten verrichten. Daarnaast zijn het prettige mensen om mee samen te werken, zorgen ze voor een goede en intensieve begeleiding, hanteren een heldere communicatie en zijn bereikbaar als je vragen hebt."

Kees Tolhoek
Kees Tolhoek

Senior adviseur rechtspositie bij Gemeente Sluis

"Wat ik top vond van Karmac is dat ze altijd goed en snel afstemmen over wat ze gaan doen, hoe ze het gaan doen en ze komen hun afspraken na. We hadden op een bepaald moment om de week ongeveer contact over de status van het project. De deskundigheid en ervaring van Karmac deden vervolgens de rest."

Jacinta van den Bor
Jacinta van den Bor

HR-adviseur Leger des Heils Regio Midden-Nederland

''We zijn heel tevreden over het resultaat en de communicatie met Karmac. Gedurende het traject hebben we veelvuldig contact gehad over de voortgang, de resultaten en wat er nog gedaan moest worden. Dat vind ik wel heel professioneel, want het ging maar om een project met een beperkte omvang.''

Kim Veerman
Kim Veerman

HR-manager bij IAI Industrial Systems

''De begeleiding vanuit Karmac was gedurende het project goed. Er was een fijn contact met de project-managers en er kon snel geschakeld worden. De communicatie heeft de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen van documenten."

Britt Meelen
Britt Meelen

Senior HR Support Medewerker bij GrandVision Benelux

''We hebben prettig samengewerkt met Karmac. Ze hebben ons professioneel begeleid en goed meegedacht met onze wensen."

Anita van Gerven
Anita van Gerven

HR medewerker bij ICTU

''Het zijn deskundige mensen, overleggen op tijd en geregeld en stralen aan alle kanten professionaliteit uit. Het gaat voor ons om belangrijke, maar ook gevoelige informatie, maar bij Karmac zijn ze voortdurend ‘in control’. Dat werkt heel prettig samen.''

Renée Berks
Renée Berks

Afdeling PSA bij Roompot

"Karmac heeft zich bewezen als een betrouwbare partner, met efficiënt procesbeheer en een succesvolle samenwerking."

Rimke Verhoeven
Rimke Verhoeven

Tata Steel Tubes

"De samenwerking met Karmac: Tijdswinst, een onschatbare bron in de hectiek van het dagelijkse werk, was de grootste opbrengst," zegt Iris. "Het stroomlijnen van processen gaf ons de mogelijkheid om documenten eenvoudiger terug te vinden en te beheren in Youforce van Visma | Raet."

Iris Beukeveld
Iris Beukeveld

HR-Officer Centerparcs de Huttenheugte

“Wij zijn blij dat we afscheid hebben kunnen nemen van onze papieren personeelsdossiers. De overgang naar digitale dossiers is door Karmac uitstekend en vakkundig ondersteund. “

Wyk Tacoma
Wyk Tacoma

Manager HR Oosterpoort

"De samenwerking met Karmac hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben samen snel kunnen schakelen en het project is naar volle tevredenheid afgerond."

Anique Beenen
Anique Beenen

Coordinator HR servicedesk & payroll Vlisco Netherlands

Voordelen AVG-Consultancy

Voorkom boetes en werk AVG-compliant, onze AVG-Consultancy zorgt voor inzage in potentiële veiligheidsrisico’s en biedt oplossingen voor AVG-proof werken.

Voordelen AVG-Consultancy

 • Inzage in privacy issues binnen de organisatie
 • Concreet stappenplan voor AVG-compliant werken
 • Advies op maat
 • Transparantie

Advies gesprek?

Plan deze direct in met Sharon.

Voordelen AVG-Consultancy

Voorkom boetes en werk AVG-compliant, onze AVG-Consultancy zorgt voor inzage in potentiële veiligheidsrisico’s en biedt oplossingen voor AVG-proof werken.

Voordelen AVG-Consultancy

 • Inzage in privacy issues binnen de organisatie
 • Concreet stappenplan voor AVG-compliant werken
 • Advies op maat
 • Transparantie

Advies gesprek?

Plan deze direct in met Sharon.

Wat is AVG-Consultancy?

Als het gaat om persoonsgegevens, moet de privacy inbreuk zo klein mogelijk zijn. Het is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) die regelt wat wel en niet is toegestaan met de gegevens van mensen. Als organisatie moet je aantoonbaar voldoen aan de wetten en regels. Een AVG-consultant kan je helpen ervoor te zorgen dat je bedrijf op het gebied van de AVG op orde is en biedt oplossingen voor AVG-compliant werken. Zo krijg je het juiste inzicht in mogelijke veiligheidsrisico’s. Karmac HR-Solutions heeft de benodigde kennis van AVG-wetgeving en veel ervaring met AVG consultancy diensten.

Optimale privacybescherming en AVG-proof personeelsdossiers

Als organisatie voldoen aan de AVG, houdt in dat je voldoet aan de Europese privacywetgeving. In Nederland is de Autoriteit Persoonsgegevens het orgaan dat de controles doet. Bedrijven krijgen meer plichten op het gebied van privacy en hebben bovendien te maken met zich snel opvolgende ontwikkelingen in automatisering en digitalisering. Aangezien elk bedrijf anders is, geven wij een advies op maat en bieden wij een overzichtelijk stappenplan voor AVG-compliant werken en AVG-proof personeelsdossiers. Hierbij gaan wij uit van de hoogste veiligheidsnormen. Ook kunnen wij ondersteuning geven bij de optimalisatie van digitale personeelsdossiers om aan de AVG te voldoen.

Wanneer start je
met AVG-Consultancy?

Het is belangrijk om zicht te krijgen op alle persoonsgegevens die je binnen je organisatie opslaat. De Autoriteit Persoonsgegevens mag namelijk boetes uitdelen, die behoorlijk kunnen oplopen. Wil je AVG-compliant werken en dat ook in de toekomst blijven doen, dan is het verstandig om gebruik te maken van AVG consultancy diensten. Ook als je zelf al maatregelen voor de naleving van de AVG hebt genomen, dan kan een specialist risico’s en eventuele acties in kaart brengen. Karmac HR-Solutions is gespecialiseerd in AVG en in digitale personeelsdossiers. Wij zijn als bedrijf geheel in Nederlandse handen en staan graag klaar voor een deskundig advies.

Onze oplossingen

 • Jaarlijkse toetsing op de AVG
 • Inzage in verbeterpunten voor AVG-compliant werken
 • Stappenplan tot een AVG-proof digitaal dossier
 • Optimalisatie van de digitale dossiers om te voldoen aan de AVG
 • Transparantie bieden binnen de organisatie