AVG Audit

KOM ER ACHTER HOE AVG-PROOF JOUW HR-DOSSIERS ZIJN

AVG proof

Efficiënt

Tijd besparend

Onze klanten aan het woord

"Karmac heeft professionals in dienst, die weten waarover het gaat en welke handelingen ze moeten verrichten. Daarnaast zijn het prettige mensen om mee samen te werken, zorgen ze voor een goede en intensieve begeleiding, hanteren een heldere communicatie en zijn bereikbaar als je vragen hebt."

Kees Tolhoek
Kees Tolhoek

Senior adviseur rechtspositie bij Gemeente Sluis

"Wat ik top vond van Karmac is dat ze altijd goed en snel afstemmen over wat ze gaan doen, hoe ze het gaan doen en ze komen hun afspraken na. We hadden op een bepaald moment om de week ongeveer contact over de status van het project. De deskundigheid en ervaring van Karmac deden vervolgens de rest."

Jacinta van den Bor
Jacinta van den Bor

HR-adviseur Leger des Heils Regio Midden-Nederland

''We zijn heel tevreden over het resultaat en de communicatie met Karmac. Gedurende het traject hebben we veelvuldig contact gehad over de voortgang, de resultaten en wat er nog gedaan moest worden. Dat vind ik wel heel professioneel, want het ging maar om een project met een beperkte omvang.''

Kim Veerman
Kim Veerman

HR-manager bij IAI Industrial Systems

''De begeleiding vanuit Karmac was gedurende het project goed. Er was een fijn contact met de project-managers en er kon snel geschakeld worden. De communicatie heeft de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen van documenten."

Britt Meelen
Britt Meelen

Senior HR Support Medewerker bij GrandVision Benelux

''We hebben prettig samengewerkt met Karmac. Ze hebben ons professioneel begeleid en goed meegedacht met onze wensen."

Anita van Gerven
Anita van Gerven

HR medewerker bij ICTU

''Het zijn deskundige mensen, overleggen op tijd en geregeld en stralen aan alle kanten professionaliteit uit. Het gaat voor ons om belangrijke, maar ook gevoelige informatie, maar bij Karmac zijn ze voortdurend ‘in control’. Dat werkt heel prettig samen.''

Renée Berks
Renée Berks

Afdeling PSA bij Roompot

"Karmac heeft zich bewezen als een betrouwbare partner, met efficiënt procesbeheer en een succesvolle samenwerking."

Rimke Verhoeven
Rimke Verhoeven

Tata Steel Tubes

"De samenwerking met Karmac: Tijdswinst, een onschatbare bron in de hectiek van het dagelijkse werk, was de grootste opbrengst," zegt Iris. "Het stroomlijnen van processen gaf ons de mogelijkheid om documenten eenvoudiger terug te vinden en te beheren in Youforce van Visma | Raet."

Iris Beukeveld
Iris Beukeveld

HR-Officer Centerparcs de Huttenheugte

“Wij zijn blij dat we afscheid hebben kunnen nemen van onze papieren personeelsdossiers. De overgang naar digitale dossiers is door Karmac uitstekend en vakkundig ondersteund. “

Wyk Tacoma
Wyk Tacoma

Manager HR Oosterpoort

"De samenwerking met Karmac hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben samen snel kunnen schakelen en het project is naar volle tevredenheid afgerond."

Anique Beenen
Anique Beenen

Coordinator HR servicedesk & payroll Vlisco Netherlands

AVG-compliance voor je HR-dossiers

Als HR-manager of -directeur ben je wellicht bekend met de constante zorgen en onzekerheden over de AVG-compliance van je digitale HR-dossiers. De dreiging van mogelijke boetes en het gebrek aan transparantie naar je medewerkers kunnen een zware last zijn. Maar wat als je je in een situatie bevond waarin al je HR-dossiers volledig AVG-proof waren? Een situatie waarin je volledig vertrouwen en transparantie kon bieden aan je medewerkers, zonder angst voor juridische gevolgen?

“Zorgeloos werkgeverschap met Karmac HR-Solutions”

Karmac HR-Solutions: Jouw partner voor AVG-compliance

Na het zien van vele organisaties die worstelden met dezelfde problemen, ontwikkelde Karmac HR-Solutions een specifieke AVG-audit, gebaseerd op jarenlange ervaring en diepgaande kennis van zowel de AVG als HR-dossiers.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Inzicht in de huidige stand van zaken: Onze AVG-audit begint met een grondige analyse van je huidige digitale HR-dossiers. We brengen in kaart wat goed gaat en waar verbeteringen nodig zijn.
  • Expert advies voor AVG-compliance: Onze deskundige consultants bieden gedetailleerd advies over hoe je kunt voldoen aan de AVG-regelgeving, inclusief aanbevelingen voor verbetering.
  • Ervaring en betrouwbaarheid: Met jarenlange ervaring in zowel AVG-wetgeving als HR-dossiers, kun je vertrouwen op de expertise van Karmac HR-Solutions.
  • Snelheid en efficiëntie: Binnen slechts één werkdag leveren we je het gedetailleerde bevindingen rapport aan. Geen lange wachttijden, maar directe resultaten.

Jouw privacy is onze prioriteit

Tijdens de AVG-audit behandelen we alle informatie met de grootste vertrouwelijkheid. Hoewel we toegang hebben tot je documenten, downloaden of bewaren we deze niet. Je gegevens blijven te allen tijde veilig en beschermd.

Investeer in zekerheid en compliance

De investering voor de AVG-audit bedraagt €2.500,- ex btw. Een waardevolle investering om de zekerheid te waarborgen dat je HR-dossiers volledig AVG-proof zijn.

Ondersteuning na de audit

Heb je hulp nodig bij het implementeren van de aanbevelingen na de audit? Bij Karmac HR-Solutions bieden we oplossingen om je op weg te helpen naar een AVG-proof organisatie. We staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van compliance en zorgeloos werkgeverschap.

Eenmalig advies op maat

Voor wie liever een eenmalig advies wil in plaats van een volledige audit, bieden we ook de optie voor advies op maat. We helpen je de juiste stappen te zetten om AVG-proof te worden.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar zorgeloos werkgeverschap? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe Karmac HR-Solutions je kan helpen bij het bereiken van volledige AVG-compliance.

Download de AVG-Audit

Weet binnen twee dagen hoe AVG-proof jouw HR-dossiers écht zijn. Stap vandaag nog over naar zorgeloos werkgeverschap met Karmac HR Solutions!