VGGM en Karmac: een geslaagde samenwerking

Karmac HR Solutions

Geplaatst op:

Share :

VGGM is voor de verwerking van hun personeelsdossiers in contact gekomen met Karmac via hun softwareleverancier Raet. Karmac werd aanbevolen door de goede ervaringen die Raet heeft met Karmac op het gebied van personeelsdossiers. In eerste instantie werd er voor VGGM een opschoning uitgevoerd, later is deze verwerking uitgebreid met een verdere optimalisatie.

VGGM heeft de samenwerking met Karmac goed ervaren. Doordat VGGM meerdere bedrijfsonderdelen heeft, was het project complexer en moest er veel geschakeld worden. Dat verliep goed doordat beide partijen dezelfde belangen hadden. De samenwerking was gefocust op het snelle handelen en het samen bedenken van oplossingen. De relatie tussen VGGM en Karmac voelde daardoor niet aan als klant-leverancier relatie, maar eerder als een partnership.

Er waren bij VGGM geen zorgen over wat er in Lelystad technisch op de achtergrond gebeurde. Vanuit Karmac is het project door de projectmanagers in goede banen geleid en dat maakte het grote verschil voor VGGM. Het gaat echt om de beleving bij Karmac en daarbij is het van belang om samen tot een goed resultaat te komen.

Kortom, een zeer geslaagde samenwerking!