Rapportage en analysemogelijkheden in personeelsdossiers

Analysemogelijkheden

Eenduidige werkwijze

Efficiënt

Tijd besparend

Onze klanten aan het woord

"Karmac heeft professionals in dienst, die weten waarover het gaat en welke handelingen ze moeten verrichten. Daarnaast zijn het prettige mensen om mee samen te werken, zorgen ze voor een goede en intensieve begeleiding, hanteren een heldere communicatie en zijn bereikbaar als je vragen hebt."

Kees Tolhoek
Kees Tolhoek

Senior adviseur rechtspositie bij Gemeente Sluis

"Wat ik top vond van Karmac is dat ze altijd goed en snel afstemmen over wat ze gaan doen, hoe ze het gaan doen en ze komen hun afspraken na. We hadden op een bepaald moment om de week ongeveer contact over de status van het project. De deskundigheid en ervaring van Karmac deden vervolgens de rest."

Jacinta van den Bor
Jacinta van den Bor

HR-adviseur Leger des Heils Regio Midden-Nederland

''We zijn heel tevreden over het resultaat en de communicatie met Karmac. Gedurende het traject hebben we veelvuldig contact gehad over de voortgang, de resultaten en wat er nog gedaan moest worden. Dat vind ik wel heel professioneel, want het ging maar om een project met een beperkte omvang.''

Kim Veerman
Kim Veerman

HR-manager bij IAI Industrial Systems

''De begeleiding vanuit Karmac was gedurende het project goed. Er was een fijn contact met de project-managers en er kon snel geschakeld worden. De communicatie heeft de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen van documenten."

Britt Meelen
Britt Meelen

Senior HR Support Medewerker bij GrandVision Benelux

''We hebben prettig samengewerkt met Karmac. Ze hebben ons professioneel begeleid en goed meegedacht met onze wensen."

Anita van Gerven
Anita van Gerven

HR medewerker bij ICTU

''Het zijn deskundige mensen, overleggen op tijd en geregeld en stralen aan alle kanten professionaliteit uit. Het gaat voor ons om belangrijke, maar ook gevoelige informatie, maar bij Karmac zijn ze voortdurend ‘in control’. Dat werkt heel prettig samen.''

Renée Berks
Renée Berks

Afdeling PSA bij Roompot

"Karmac heeft zich bewezen als een betrouwbare partner, met efficiënt procesbeheer en een succesvolle samenwerking."

Rimke Verhoeven
Rimke Verhoeven

Tata Steel Tubes

"De samenwerking met Karmac: Tijdswinst, een onschatbare bron in de hectiek van het dagelijkse werk, was de grootste opbrengst," zegt Iris. "Het stroomlijnen van processen gaf ons de mogelijkheid om documenten eenvoudiger terug te vinden en te beheren in Youforce van Visma | Raet."

Iris Beukeveld
Iris Beukeveld

HR-Officer Centerparcs de Huttenheugte

“Wij zijn blij dat we afscheid hebben kunnen nemen van onze papieren personeelsdossiers. De overgang naar digitale dossiers is door Karmac uitstekend en vakkundig ondersteund. “

Wyk Tacoma
Wyk Tacoma

Manager HR Oosterpoort

"De samenwerking met Karmac hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben samen snel kunnen schakelen en het project is naar volle tevredenheid afgerond."

Anique Beenen
Anique Beenen

Coordinator HR servicedesk & payroll Vlisco Netherlands

Rapportage en analysemogelijkheden in personeelsdossiers: meer Inzicht voor effectief personeelsbeheer

Effectief personeelsbeheer is essentieel voor het succes van elke organisatie. Het bijhouden, beheren en analyseren van personeelsdossiers speelt hierbij een cruciale rol. Het biedt inzicht in werknemersgegevens en prestaties, wat kan leiden tot weloverwogen beslissingen en groei.

Waarom rapportage en analyse in personeelsdossiers belangrijk is

Met de groeiende hoeveelheid gegevens binnen organisaties wordt het beheren van personeelsdossiers steeds complexer. Rapportage en analyse in personeelsdossiers stellen organisaties in staat om:

  1. Inzicht te verkrijgen in werknemersgegevens: Door middel van rapportage en analyse kunnen organisaties belangrijke werknemersgegevens, zoals prestaties, verzuim, opleidingen en beoordelingen, effectiever beheren en evalueren.
  2. HR-Analyse te verbeteren: Gegevensanalyse in personeelszaken helpt bij het identificeren van trends, problemen en kansen, wat kan leiden tot verbeterde HR-strategieën.
  3. Besluitvorming te ondersteunen: Rapportages en analyses bieden feitelijke informatie waarmee organisaties weloverwogen beslissingen kunnen nemen over werving, retentie, prestatiebeoordeling en meer.
  4. Efficiëntie te verhogen: Geautomatiseerde rapportagetools voor personeelsdossiers maken HR-processen efficiënter, waardoor waardevolle tijd wordt bespaard.
  5. Gegevens visualiseren: Gegevensvisualisatie in personeelsdossiers maakt complexe informatie begrijpelijk en gemakkelijk te communiceren binnen de organisatie.

Bij Karmac HR-Solutions bieden we oplossingen voor rapportage en analyse in personeelsdossiers die organisaties in staat stellen om effectief personeelsbeheer te realiseren. Waarom samenwerken met ons?

  • AVG-Proof Personeelsdossiers: Wij zorgen ervoor dat de gegevens in overeenstemming zijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
  • Advies op maat: Ons team biedt advies op maat om organisaties te helpen bij het opzetten van effectieve rapportage en analyseprocessen in personeelsdossiers.
  • Diepgaande kennis van AVG-wetgeving: Met onze diepgaande kennis van de AVG-wetgeving kunnen we organisaties helpen compliant te blijven en potentiële boetes te voorkomen.
  • ISO-certificering voor veiligheid: Wij beschikken over ISO 27001- & 9001-certificering, wat de hoogste veiligheidsnormen garandeert voor het bewaren van persoonsgegevens.

 

Door met ons samen te werken, kunnen organisaties profiteren van onze expertise en oplossingen om hun personeelsdossiers te optimaliseren en te voldoen aan de steeds veranderende regelgeving. Samen bouwen we aan een efficiënt personeelsbeheer dat bijdraagt aan het succes en de groei van jouw organisatie.