Papierloze HR

NEEM AFSCHEID VAN PAPIER

Efficiëntie versterken

Proces in eigen beheer

(Intern) datalek voorkomen

Onze klanten aan het woord

"Karmac heeft professionals in dienst, die weten waarover het gaat en welke handelingen ze moeten verrichten. Daarnaast zijn het prettige mensen om mee samen te werken, zorgen ze voor een goede en intensieve begeleiding, hanteren een heldere communicatie en zijn bereikbaar als je vragen hebt."

Kees Tolhoek
Kees Tolhoek

Senior adviseur rechtspositie bij Gemeente Sluis

"Wat ik top vond van Karmac is dat ze altijd goed en snel afstemmen over wat ze gaan doen, hoe ze het gaan doen en ze komen hun afspraken na. We hadden op een bepaald moment om de week ongeveer contact over de status van het project. De deskundigheid en ervaring van Karmac deden vervolgens de rest."

Jacinta van den Bor
Jacinta van den Bor

HR-adviseur Leger des Heils Regio Midden-Nederland

''We zijn heel tevreden over het resultaat en de communicatie met Karmac. Gedurende het traject hebben we veelvuldig contact gehad over de voortgang, de resultaten en wat er nog gedaan moest worden. Dat vind ik wel heel professioneel, want het ging maar om een project met een beperkte omvang.''

Kim Veerman
Kim Veerman

HR-manager bij IAI Industrial Systems

''De begeleiding vanuit Karmac was gedurende het project goed. Er was een fijn contact met de project-managers en er kon snel geschakeld worden. De communicatie heeft de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen van documenten."

Britt Meelen
Britt Meelen

Senior HR Support Medewerker bij GrandVision Benelux

''We hebben prettig samengewerkt met Karmac. Ze hebben ons professioneel begeleid en goed meegedacht met onze wensen."

Anita van Gerven
Anita van Gerven

HR medewerker bij ICTU

''Het zijn deskundige mensen, overleggen op tijd en geregeld en stralen aan alle kanten professionaliteit uit. Het gaat voor ons om belangrijke, maar ook gevoelige informatie, maar bij Karmac zijn ze voortdurend ‘in control’. Dat werkt heel prettig samen.''

Renée Berks
Renée Berks

Afdeling PSA bij Roompot

"Karmac heeft zich bewezen als een betrouwbare partner, met efficiënt procesbeheer en een succesvolle samenwerking."

Rimke Verhoeven
Rimke Verhoeven

Tata Steel Tubes

"De samenwerking met Karmac: Tijdswinst, een onschatbare bron in de hectiek van het dagelijkse werk, was de grootste opbrengst," zegt Iris. "Het stroomlijnen van processen gaf ons de mogelijkheid om documenten eenvoudiger terug te vinden en te beheren in Youforce van Visma | Raet."

Iris Beukeveld
Iris Beukeveld

HR-Officer Centerparcs de Huttenheugte

“Wij zijn blij dat we afscheid hebben kunnen nemen van onze papieren personeelsdossiers. De overgang naar digitale dossiers is door Karmac uitstekend en vakkundig ondersteund. “

Wyk Tacoma
Wyk Tacoma

Manager HR Oosterpoort

"De samenwerking met Karmac hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben samen snel kunnen schakelen en het project is naar volle tevredenheid afgerond."

Anique Beenen
Anique Beenen

Coordinator HR servicedesk & payroll Vlisco Netherlands

Papierloze HR: Efficiënt HR-beheer met Karmac HR-solutions

In dit digitale tijdperk is het tijd om afscheid te nemen van stapels papieren documenten en over te stappen naar een papierloze HR-omgeving. Bij Karmac HR-solutions begrijpen we de voordelen en de noodzaak van een efficiënt HR-beheer zonder papier.

Digitalisering van HR-processen

De digitalisering van HR-processen is een essentiële stap in de evolutie van HR-beheer. Bij Karmac HR-solutions geloven we in het maximaliseren van de voordelen van digitale transformatie. Met onze geavanceerde HR-systemen en tools kunnen we jouw organisatie helpen om jouw HR-processen te digitaliseren en te stroomlijnen. Van het elektronisch opslaan en beheren van personeelsdossiers tot het digitaal afhandelen van verlofaanvragen, prestatiebeoordelingen en andere HR-gerelateerde processen, we bieden de technologie en expertise om jouw HR-afdeling papierloos te maken.

Efficiënt HR zonder papier

Een papierloze HR-omgeving biedt tal van voordelen, waaronder verbeterde efficiëntie, tijdsbesparing en kostenbesparing. Bij Karmac HR-solutions begrijpen we dat efficiëntie een topprioriteit is voor HR-professionals. Onze papierloze HR-oplossingen stellen jou in staat om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot digitale personeelsdossiers, documenten en informatie. Dit elimineert de noodzaak van het doorzoeken van stapels papieren documenten en zorgt voor een vlotte en nauwkeurige gegevensverwerking. Met een efficiënt HR-beheer zonder papier kun je jouw HR-processen optimaliseren en jouw focus verleggen naar strategische HR-initiatieven.

HR-automatisering

Bij Karmac HR-solutions geloven we dat automatisering een belangrijke rol speelt in het realiseren van een papierloze HR-omgeving. Onze geavanceerde HR-systemen, zoals AFAS, bieden geautomatiseerde workflows en processen die handmatige taken verminderen en de productiviteit verhogen. Denk aan het automatisch genereren van arbeidsovereenkomsten, het elektronisch indienen en goedkeuren van verlofaanvragen, en het automatiseren van prestatiebeoordelingen. Met HR-automatisering kun je papierloze processen implementeren, fouten minimaliseren en kostbare tijd besparen.

Online personeelsdossiers

Een belangrijk aspect van papierloze HR is het online opslaan en beheren van personeelsdossiers. Bij Karmac HR-solutions begrijpen we het belang van veilige en toegankelijke opslag van personeelsgegevens. Onze HR-systemen bieden de mogelijkheid om digitale personeelsdossiers op te zetten en te beheren. Dit betekent dat je gemakkelijk toegang hebt tot belangrijke informatie, zoals arbeidsovereenkomsten, prestatiebeoordelingen, trainingsgegevens en meer, vanaf elke locatie en op elk gewenst moment. Het elektronisch opslaan van personeelsdossiers maakt een einde aan de rompslomp van papieren documenten en biedt een veilige en georganiseerde oplossing voor het beheren van jouw personeelsinformatie.

Efficiënte documentbeheer in HR

Met papierloze HR-processen komt ook een efficiënt documentbeheer. Bij Karmac HR-solutions begrijpen we de uitdagingen van het beheren van grote hoeveelheden HR-gerelateerde documenten. Onze HR-oplossingen bieden geavanceerde functionaliteiten voor documentbeheer, waardoor je documenten gemakkelijk kunt opslaan, organiseren en terugvinden. Door gebruik te maken van metadata en slimme zoekfuncties kun je snel specifieke documenten vinden, wat resulteert in tijdsbesparing en een betere efficiëntie van jouw HR-afdeling. Daarnaast kunnen documenten elektronisch worden ondertekend, wat het proces versnelt.

Papierloze HR-processen bieden talloze voordelen voor moderne organisaties. Met Karmac HR-solutions kun je jouw HR-beheer efficiënter maken door te digitaliseren, automatiseren en papierloos te werken. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.