Optimaliseer alle
HR-processen

VAN PAPIER NAAR DIGITAAL

Altijd bereikbaar

Efficiënt

Tijd besparend

Onze klanten aan het woord

"I can't express how impressed I am with the energy efficiency achieved through your Smart Home Automation services. Not only have I noticed a significant reduction in my utility bills, but I also feel great about reducing my environmental impact."

Gerald Flynn
Gerald Flynn

Entrepreneur

"I am absolutely thrilled with the Smart Home Automation services provided by your company! The convenience and control I now have over my home is remarkable. It has truly transformed the way I live and made my daily routines so much easier."

Jimmy Watts
Jimmy Watts

Businessman

Wat houdt digitaliseren personeelsdossiers in?

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor het opbouwen en bijhouden van medewerkersdossiers. Door te digitaliseren (documenten en processen digitaal te verwerken) zorg je voor een efficiënt documentbeheer en bespaar je een hoop tijd en ruimte. Alles wordt namelijk op één digitale plaats bewaard en zowel de werkgever als de werknemers kunnen zelf op elk moment de juiste documenten terugvinden in het digitale personeelsdossier. Je bepaalt hierbij zelf wie welke gegevens kan zien in de digitale personeelsdossiers. Het is belangrijk dat je personeelsdossiers aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) voldoen.

Veilig en efficiënt werken met volledig digitale personeelsdossiers

Consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Minim veniam quis nostrud exercitation ullamco adispaci elit folore.

Voor welke organisaties is een digitaal personeelsdossier van belang?

Met een digitaal personeelsdossier kan je binnen een paar tellen de arbeidsovereenkomst of het identiteitsbewijs terugvinden dat je nodig hebt. Ook mogelijkheden als digitaal ondertekenen zorgen voor efficiënt documentbeheer en verminderen papierwerk. Bovendien kan data veiliger worden opgeslagen met een goed documentbeheersysteem. Voor elk bedrijf dat veilig en overzichtelijk wilt werken, is een digitaal HR-dossier van belang. Wil je je personeelsdossiers digitaliseren of optimaliseren, dan is Karmac HR-Solutions dé partner met een jarenlange ervaring die je uitstekend van dienst kan zijn. Met de juiste kennis van de AVG zorgen wij ervoor dat je HRM-processen optimaal presteren!

Benodigd voor de verwerking

Benodigdheden voor de verwerking van personeelsdossiers.

 • Medewerkersbestand

  Voor de verwerking hebben wij het actuele medewerkersbestand nodig. Wij leveren hiervoor een template aan die toegepast kan worden welke vervolgens beveiligd aan ons verzonden kan worden.

 • Mappen- en uitleverstructuur

  Voor de verwerking ontvangen wij graag de indeling van de documenten en de uitleverstructuur. Nog geen documentindeling? Ook hier kunnen wij bij helpen.

 • Verwerkersovereenkomst

  Voor aanvang van de verwerking wordt er een verwerkersovereenkomst opgesteld.

 • Selecteren testdossiers

  Om een goede basis te leggen voor het proces is het van belang om een representatieve test te maken. Hiervoor dienen testdossiers geselecteerd te worden die de basis zullen vormen voor het proces.

Hoe Karmac te werk gaat

Selecteer 10% van het totaal zodat Karmac het proces zo optimaal mogelijk kan testen.

Ieder document heeft een eigen datum. Deze datum geeft de documentdatum weer. Bij Karmac heeft ieder document een eigen datum die afkomstig is uit het document.

Kies het pakket dat bij jouw organisatie past

Bij Karmac HR streven we naar een maatwerk oplossing. Om jou tijd te besparen hebben we pakketten samengesteld. Bij vragen neem vrijblijvend contact op met een specialiast.