Klantcase – Roessingh

Karmac HR Solutions

Geplaatst op:

Share :

Roessingh is per januari 2023 overgegaan naar AFAS. Aansluitend was het digitaliseren van ca. 800 personeelsdossiers een grote wens. Omdat het digitaliseren van de papieren dossiers intern teveel tijd zou vragen, werd er gezocht naar een geschikte partner om dit project uit te besteden. Via AAG kwam Roessingh in contact met Karmac HR Solutions. Zij raadden Karmac HR Solutions aan als ideale partner om de dossiers te digitaliseren en volledig AVG-proof te maken.

Roessingh koos ervoor om de dossiers door Karmac te digitaliseren, te screenen en op te schonen. Deze digitalisering speelt een belangrijke rol bij de toegankelijkheid van de dossiers en tegelijkertijd het AVG-proof maken van de personeelsdossiers.

Tijdens de voorbereiding en de testfase was er nauw contact tussen Roessingh en Karmac HR Solutions. Er werd goed onderling afgestemd zodat alle documenten op de juiste plek in de digitale dossiers konden landen. Roessingh ervaarde goede begeleiding tijdens het project, en vond het prettig dat er te allen tijde de tijd werd genomen voor overleg. Het persoonlijke contact was daarbij één van de punten die Roessingh erg waardeerde.

Daarnaast is het bezoek op locatie écht een aanrader. Dit heeft Roessingh veel inzicht gebracht hoe Karmac HR Solutions te werk gaat. Roessingh zou Karmac HR Solutions zeker aanbevelen.