Karmac HR Solutions verwelkomt twee nieuwe teamleden!

Karmac HR Solutions

Geplaatst op:

Share :

Wij hebben ons team uitgebreid met twee enthousiaste teamleden.
Marouane zal aan de slag gaan als Junior Developer en Dennis komt zijn afstudeer stage doen. Wij kijken uit naar nieuwe inbreng en een constructieve, gezellige samenwerking!

Marouane Moussaten

“Ik zat een week af te tellen voordat ik eindelijk kon beginnen. Op mijn eerste dag werd ik warm verwelkomt en dat deed me goed. Ik kreeg in de loop van de dag een uitgebreide introductie en ik werd alleen maar enthousiaster om het team te willen ondersteunen met de werkzaamheden.”

Dennis van Groenigen

“Ik ben super enthousiast om te melden dat ik mag beginnen met een stage bij Karmac HR Solutions! Ik was direct aangetrokken tot het bedrijf door de uitstraling van een positieve werksfeer en groeimogelijkheden, zoals beschreven op hun website. Tijdens mijn eerste gesprek werd dit beeld verder bevestigd. Ik kijk ernaar uit om tijdens mijn stage te groeien in mijn kennis van bedrijfsleven, projectmanagement en bedrijfsprocessen optimalisatie, en in het algemeen meer kennis op te doen over ICT-organisaties.

Ik ben vastbesloten om het meeste uit mijn afstudeerstage te halen bij Karmac HR Solutions en ben er klaar voor om te beginnen!”