Karmac HR Solutions opent tweede vestiging

Karmac HR Solutions

Geplaatst op:

Share :

Vanaf september 2024 breidt Karmac HR Solutions uit naar een tweede locatie, gevestigd in het prestigieuze DotNL pand van onze gewaardeerde partner AFAS Software. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke mijlpaal in onze groei en bekrachtigt onze toewijding aan het leveren van uitstekende dienstverlening aan onze klanten.

Hoewel ons hoofdkantoor in Lelystad blijft, biedt de toevoeging van deze nieuwe vestiging ons de mogelijkheid om onze aanwezigheid te vergroten en onze diensten nog beter af te stemmen op de behoeften van onze klanten, met name die van AFAS-gebruikers. Door nauwe samenwerking met AFAS Software en andere partners in het DotNL pand, kunnen we niet alleen onze eigen dienstverlening optimaliseren, maar ook bijdragen aan de algehele verbetering van de service. Deze stap getuigt van onze vastberadenheid om te blijven innoveren in alles wat we doen.

 

De opening van deze nieuwe vestiging symboliseert niet alleen onze groei als organisatie, maar ook onze toewijding aan het creëren van een dynamische omgeving waar creativiteit en samenwerking gedijen. We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe hoofdstuk ons in staat zal stellen om nog meer waarde te leveren aan onze klanten en onze positie als toonaangevende HR-oplossingspartner verder te versterken. Blijf ons volgen voor meer updates over onze nieuwe locatie en andere ontwikkelingen!