GrandVision beschikt over digitale personeelsdossiers

Karmac HR Solutions

Geplaatst op:

Share :

Karmac heeft de personeelsdossiers van GrandVision gedigitaliseerd. Dit project bestond uit meerdere deelprojecten. Het was hoog tijd voor de digitalisering. Britt: “de fysieke dossiers waren gewoon niet meer werkbaar, omdat we alle dossiers al digitaal hadden, behalve de oude dossiers”.  
 
GrandVision is van tevoren bij Karmac in Lelystad op bezoek geweest, waar de projectmanagers en accountmanager aanwezig waren. Het was fijn dat iedereen er was, de processen werden duidelijk uitgelegd. Het gehele proces sloot goed aan bij hetgeen besproken was tijdens het voortraject.  

De begeleiding gedurende het project heeft Britt goed ervaren. Er was een fijn contact met de projectmanagers en er kon snel geschakeld worden. Britt had het gevoel dat alle vragen serieus werden genomen en gelijk werden opgepakt. Qua communicatie heeft Karmac de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie over de voortgang was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen over verschillende documenten. Britt: “Karmac focust op kwaliteit”. 

“Karmac focust op kwaliteit”

GrandVision vond het digitaliseren van de personeelsdossiers zeker de investering waard. Britt heeft de samenwerking tussen Karmac en softwareleverancier Visma goed ervaren. Het contact verliep sneller doordat beide partijen Visma konden benaderen.  

Britt zal Karmac zeker aanbevelen aan andere organisaties die hun personeelsdossiers willen digitaliseren.