e-HRM ZZP netwerk bezoekt Karmac HR

Karmac HR Solutions

Geplaatst op:

Share :

Op vrijdag 27 januari hebben wij Bas Schoorlemmer, Frank Rhemrev en Rens Klos van het e-HRM ZZP netwerk bij ons mogen ontvangen voor een sessie over de AVG in combinatie met personeelsdossiers.

De bijeenkomst leverde interessante gesprekken op over de samenwerking die het e-HRM ZZP netwerk toepast. De klant staat hierbij centraal en de kwaliteit staat altijd voorop. Hierdoor heeft de klant de garantie dat ervanuit het e-HRM ZZP netwerk een projectmanager wordt aangesteld die de belangen van de klant weet te behartigen en die zorgdraagt voor het gewenste eindresultaat.

Een AVG-proof personeelsdossier, hoe bereik je dit eindresultaat? Dat was de insteek van de sessie die we mochten geven. We hebben Bas, Frank en Rens meegenomen in de wet- en regelgeving rondom de AVG en hierbij kunnen inzoomen op het AVG stappenplan: hoe kom je tot een AVG-proof personeelsdossier? Het begint altijd met verkrijgen van inzage in de potentiële pijnpunten maar hoe verkrijg je die inzage? En, wanneer blijkt dat de personeelsdossiers niet voldoen aan de AVG, hoe kan dit opgelost worden zodat er wel AVG-compliant gewerkt kan worden met digitale personeelsdossiers? Na afloop van deze sessie beschikken Bas, Frank en Rens over de benodigde informatie over de AVG, het verkrijgen van inzicht in de risico’s maar vooral ook hoe de risico’s verholpen kunnen worden. De sessie hebben we gezamenlijk afgesloten met een heerlijke lunch.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het AVG-proof werken met personeelsdossiers of interesse om ook een sessie bij te wonen over de AVG en personeelsdossiers? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.