Branche zorg

ORDE SCHEPPEN IN DE CHAOS

Orde scheppen

Ontdubbeling-acties

Tijd besparend

Zorginformatie

Het beheer van zorginformatie moet voldoen aan hoge veiligheids- en privacyeisen, die bovendien regelmatig veranderen. Karmac HR-Solutions heeft veel ervaring met het digitaliseren van HR-documenten en biedt advies en oplossingen op maat voor digitalisering in de zorg. Zo heb je altijd de meest complete en actuele informatie over je personeel en spaar je kosten uit.

HR-documenten in de zorg digitaliseren

Als HR-partner in de zorg zijn wij je organisatie graag van dienst op het gebied van:

  • Het digitaliseren van dossiers
  • Het optimaliseren van digitale dossiers
  • Migraties
  • Het AVG-proof maken van personeelsdossiers in de zorg, zodat ze voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Personeelsdossiers in de zorg: gegevensverlies en datalekken voorkome

Je HR-documenten in de zorg digitaliseren en vermengingen opsporen levert veel voordelen op. Hiermee help je dataverlies en datalekken voorkomen, die de privacy van betrokken kunnen schenden. Ook kan door een datalek de reputatie van je zorginstelling in het geding komen. Met een digitaal personeelsdossier in de zorg sla je de bestanden over de medewerker in een beveiligde omgeving op. Alleen geautoriseerde personen hebben hier toegang toe. Digitale dossiers vereenvoudigen en versnellen bovendien de administratieve handelingen. Wij hebben veel kennis van de AVG, zodat je er zeker van bent dat je dossiers voldoen aan de Europese privacywetgeving.

HR-dossiers digitaliseren in de zorg en kosten verlagen

Digitalisering in de zorg helpt je organisatie om ruimte, tijd en geld uit te sparen op het gebied van het opslaan van dossiers, het beheer van dossiers en het archiveren van papieren documenten. De informatie die je nodig hebt, is door digitalisering sneller en makkelijk toegankelijk. Daarnaast kan de informatie makkelijker gedeeld en geanalyseerd worden. De personeelsgegevens zijn ook eenvoudiger te actualiseren. Deze voordelen dragen bij aan een toename van de kwaliteit van het werk en aan een grotere tevredenheid van het personeel.

Digitalisering in de zorg en de betekenis voor HR