AVG-Audit

consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Minim veniam quis nostrud exercitation ullamco.
Renée Berks
Renée Berks Afdeling PSA bij Roompot
Lees verder
Het zin deskundige mensen, overleggen op tijd en geregeld en stralen aan alle kanten professionaliteit uit. Het gaat voor ons om belangrijke, maar ook gevoelige informatie, maar bij Karmac zijn ze voortdurend 'in control'. Dat werkt heel prettig samen.
Kees Tolhoek
Kees TolhoekSenior adviser rechtspositie bi Gemeente Sluis
Lees verder
Karmac heeft professionals in dienst, die weten waarover het gaat en welke handelingen ze moeten verrichten. Daarnaast zijn het prettige mensen om mee samen te werken, zorgen ze voor een goede en intensive begeleiding, hanteren een heldere communicatie en zin bereikbaar als je vragen hebt.
Jacinta van den Bor
Jacinta van den BorHR-adviseur Leger des Heils Regio Midden-Nederland
Lees verder
Wat ik top vond van Karmac is dat ze altijd goed en snel af-stemmen over wat ze gaan doen, hoe ze het gaan doen en ze komen hun afspraken na. We hadden op een bepaald moment om de week ongeveer contact over de status van het project. De deskundigheid en ervaring van Karma deden vervolgens de rest.
Kim Veerman
Kim VeermanHR-manager bij IAI Industrial Systems
Lees verder
We zin heel tevreden over het resultaat en de communicatie met Karmac. Gedurende het traject hebben we veelvuldig contact gehad over de voortgang, de resultaten en water nog gedaan most worden. Dat vind ik wel heel professioneel, want het ging maar om een project met een beperkte omvang. Het project is voor ons heel belangrijk en het gaat om persoonlijke en gevoelige informatie. Grip op die processen rond die informatie is dus crucial. De veilige toegang tot de personeelsdossiers is niets anders dan een logische eis. Nu kunnen we weer verder bouwen aan onze digitale ontwikkeling.
Britt Meelen
Britt MeelenSenior HR Support Medewerker bij GrandVision BeneluxBestemming
Lees verder
De begeleiding vanuit Karmac was gedurende het project goed. Er was een fijn contact met de projectmanagers en er kon snel geschakeld worden. De communicatie heeft de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen van documenten. Karmac focust op kwaliteit.
Anita van Gerven
Anita van GervenHR medewerker
Lees verder
We hebben prettig samengewerkt met Karmac. Ze hebben ons professioneel begeleid en goed meegedacht met onze wensen.
Previous
Next