AVG Audit aanvragen

ONZE AVG-AUDIT GEEFT INZICHT IN JOUW PERSONEELSDOSSIERS

Direct inzage

Advies op maat

Concreet stappenplan

Onze klanten aan het woord

"Karmac heeft professionals in dienst, die weten waarover het gaat en welke handelingen ze moeten verrichten. Daarnaast zijn het prettige mensen om mee samen te werken, zorgen ze voor een goede en intensieve begeleiding, hanteren een heldere communicatie en zijn bereikbaar als je vragen hebt."

Kees Tolhoek
Kees Tolhoek

Senior adviseur rechtspositie bij Gemeente Sluis

"Wat ik top vond van Karmac is dat ze altijd goed en snel afstemmen over wat ze gaan doen, hoe ze het gaan doen en ze komen hun afspraken na. We hadden op een bepaald moment om de week ongeveer contact over de status van het project. De deskundigheid en ervaring van Karmac deden vervolgens de rest."

Jacinta van den Bor
Jacinta van den Bor

HR-adviseur Leger des Heils Regio Midden-Nederland

''We zijn heel tevreden over het resultaat en de communicatie met Karmac. Gedurende het traject hebben we veelvuldig contact gehad over de voortgang, de resultaten en wat er nog gedaan moest worden. Dat vind ik wel heel professioneel, want het ging maar om een project met een beperkte omvang.''

Kim Veerman
Kim Veerman

HR-manager bij IAI Industrial Systems

''De begeleiding vanuit Karmac was gedurende het project goed. Er was een fijn contact met de project-managers en er kon snel geschakeld worden. De communicatie heeft de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen van documenten."

Britt Meelen
Britt Meelen

Senior HR Support Medewerker bij GrandVision Benelux

''We hebben prettig samengewerkt met Karmac. Ze hebben ons professioneel begeleid en goed meegedacht met onze wensen."

Anita van Gerven
Anita van Gerven

HR medewerker

''Het zijn deskundige mensen, overleggen op tijd en geregeld en stralen aan alle kanten professionaliteit uit. Het gaat voor ons om belangrijke, maar ook gevoelige informatie, maar bij Karmac zijn ze voortdurend ‘in control’. Dat werkt heel prettig samen.''

Renée Berks
Renée Berks

Afdeling PSA bij roompot

Voldoet jouw organisatie aan de AVG?

Wist je dat Nederland momenteel in de top 3 staat van landen met de meeste gemelde datalekken? Sinds de invoering van de AVG is er al voor meer dan 1 miljard euro aan boetes opgelegd. Veel bedrijven zijn niet bekend met de regels van de AVG, waardoor ze onbewust risico lopen op hoge boetes en sancties.

Sinds de invoering van de AVG op 25 mei 2018 hebben we gemerkt dat het algemene bedrijfsleven veranderde. HR-afdelingen kregen steeds meer moeite met het archiveren van documenten in personeelsdossiers, waardoor er veel vragen ontstonden. Hoe moeten persoonsgegevens op de juiste manier worden opgeslagen? Welke informatie mag er in de dossiers staan? Voldoen de documenten aan de AVG-richtlijnen en zijn ze veilig?

Als dit je bekend voorkomt, ben je niet de enige. Het is juist om deze reden dat we de AVG-audit hebben ontwikkeld. Met onze kennis over de AVG bieden we je inzicht en zekerheid over jouw persone

Wat houd de AVG-audit in?

Wil je er zeker van zijn dat de gegevens van jouw personeel veilig zijn opgeslagen en dat er geen onbevoegden bij kunnen? Dan is een AVG-audit de oplossing. Deze audit biedt een volledig beeld van de huidige situatie.

 • Tijdens de AVG-audit controleren we of jouw personeelsdossiers voldoen aan de AVG-wetgeving. Maar wat houdt zo’n audit precies in?
 •  We controleren of de personeelsdossiers daadwerkelijk voldoen aan de AVG-wetgeving.
 • We geven een op maat gemaakt AVG-advies als blijkt dat de personeelsdossiers niet voldoen.
 • We stellen een concreet stappenplan op om jouw personeelsdossiers AVG-compliant te maken.

Onze missie met de AVG-audit

Regelmatig krijgen we de vraag of we kunnen controleren of organisaties voldoen aan de AVG-wetgeving. Daarom besloten we een volledige screening aan te bieden om organisaties inzicht en advies te geven. Het resultaat is de AVG-audit.

Het doel van deze audit is om organisaties bewust te maken van de AVG-wetgeving. Het niet voldoen aan de regelgeving kan namelijk leiden tot boetes en sancties. Deze kunnen openbaar gepubliceerd worden, wat (grote) reputatieschade kan veroorzaken. Met de AVG-audit kun je jouw organisatie laten controleren op mogelijke risico’s en ontvang je een concreet stappenplan om deze risico’s te verminderen.

Inzicht en een concreet AVG-advies?

Laat je niet verrassen, voorkom sancties en boetes. Plan jouw AVG-audit in voor een volledig inzicht in de huidige situatie. Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Voordelen AVG-audit

 • Tijdbesparend: Wij verzorgen het tijdrovende proces van een AVG-audit.
 • Wij beschikken over de benodigde kennis om jouw personeelsdossiers te controleren op de AVG-wetgeving.
 • Je weet zeker dat jouw personeelsdossiers voldoen aan de AVG-normen.
 • Wanneer je niet volledig aan de AVG-normen voldoet, zal de audit aantonen waar je tekortschiet.
 • Is er actie vereist om aan de AVG-normen te voldoen? Wij kunnen na de audit een concreet actieplan opstellen om samen naar een AVG-compliant personeelsdossier toe te werken.
 • Heb je alle dossiers zelf opgeschoond maar wil je zeker weten of dit correct is gebeurd? De audit biedt zekerheid.
 • Wil je een jaarlijkse controle of je nog steeds AVG-compliant werkt? Dat kan, we adviseren je graag over een jaarlijkse audit.

Gecertificeerd

Wij zijn ISO270001 en 9001 gecertificeerd.

Veiligheidsnormen

Wij richten ons op de hoogste veiligheidsnormen.

Jaren ervaring

Ervaren professioneels met meer dan 15 jaar ervaring.

Veel gestelde vragen

Workflows inrichten is al een goede stap richting AVG-compliant werken maar dit zorgt er niet voor dat de documenten ook inhoudelijk gecontroleerd worden. Een workflow kan niet herkennen of een document bijvoorbeeld ook gegevens van een andere medewerker bevat.

Wanneer jullie geen AVG-audit laten uitvoeren weet je niet of de dossiers voldoen aan de AVG. Je riskeert een sanctie of boete wanneer je personeelsdossiers niet voldoen aan de AVG. Bovendien publiceert de Autoriteit Persoonsgegevens de sancties die ze hebben opgelegd.