AFAS Consultancy

VAN PAPIER NAAR DIGITAAL

Ontzorgen

AFAS Software

Ervarings-dekundige

Onze klanten aan het woord

"Karmac heeft professionals in dienst, die weten waarover het gaat en welke handelingen ze moeten verrichten. Daarnaast zijn het prettige mensen om mee samen te werken, zorgen ze voor een goede en intensieve begeleiding, hanteren een heldere communicatie en zijn bereikbaar als je vragen hebt."

Kees Tolhoek
Kees Tolhoek

Senior adviseur rechtspositie bij Gemeente Sluis

"Wat ik top vond van Karmac is dat ze altijd goed en snel afstemmen over wat ze gaan doen, hoe ze het gaan doen en ze komen hun afspraken na. We hadden op een bepaald moment om de week ongeveer contact over de status van het project. De deskundigheid en ervaring van Karmac deden vervolgens de rest."

Jacinta van den Bor
Jacinta van den Bor

HR-adviseur Leger des Heils Regio Midden-Nederland

''We zijn heel tevreden over het resultaat en de communicatie met Karmac. Gedurende het traject hebben we veelvuldig contact gehad over de voortgang, de resultaten en wat er nog gedaan moest worden. Dat vind ik wel heel professioneel, want het ging maar om een project met een beperkte omvang.''

Kim Veerman
Kim Veerman

HR-manager bij IAI Industrial Systems

''De begeleiding vanuit Karmac was gedurende het project goed. Er was een fijn contact met de project-managers en er kon snel geschakeld worden. De communicatie heeft de verwachtingen overtroffen. Naast de reguliere communicatie was er ook veel advies vanuit Karmac over het behouden en opschonen van documenten."

Britt Meelen
Britt Meelen

Senior HR Support Medewerker bij GrandVision Benelux

''We hebben prettig samengewerkt met Karmac. Ze hebben ons professioneel begeleid en goed meegedacht met onze wensen."

Anita van Gerven
Anita van Gerven

HR medewerker bij ICTU

''Het zijn deskundige mensen, overleggen op tijd en geregeld en stralen aan alle kanten professionaliteit uit. Het gaat voor ons om belangrijke, maar ook gevoelige informatie, maar bij Karmac zijn ze voortdurend ‘in control’. Dat werkt heel prettig samen.''

Renée Berks
Renée Berks

Afdeling PSA bij Roompot

"Karmac heeft zich bewezen als een betrouwbare partner, met efficiënt procesbeheer en een succesvolle samenwerking."

Rimke Verhoeven
Rimke Verhoeven

Tata Steel Tubes

"De samenwerking met Karmac: Tijdswinst, een onschatbare bron in de hectiek van het dagelijkse werk, was de grootste opbrengst," zegt Iris. "Het stroomlijnen van processen gaf ons de mogelijkheid om documenten eenvoudiger terug te vinden en te beheren in Youforce van Visma | Raet."

Iris Beukeveld
Iris Beukeveld

HR-Officer Centerparcs de Huttenheugte

“Wij zijn blij dat we afscheid hebben kunnen nemen van onze papieren personeelsdossiers. De overgang naar digitale dossiers is door Karmac uitstekend en vakkundig ondersteund. “

Wyk Tacoma
Wyk Tacoma

Manager HR Oosterpoort

"De samenwerking met Karmac hebben we als zeer prettig ervaren. We hebben samen snel kunnen schakelen en het project is naar volle tevredenheid afgerond."

Anique Beenen
Anique Beenen

Coordinator HR servicedesk & payroll Vlisco Netherlands

Voordelen AFAS-Consultancy

Wij richten processen en workflows in en dragen bij aan een efficiënte inrichting en proces.

Voordelen AFAS-Consultancy

 • Ontzorgen technische instellingen Profit
 • Naadloze koppeling en inrichting
 • Technische ondersteuning
 • Snelle doorlooptijd

Wat is AFAS voor een systeem?

AFAS Software maakt vernieuwende software voor bedrijven. Alle administratieve processen van je organisatie kunnen hiermee met één softwarepakket worden geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Veel bedrijven gebruiken voor verschillende processen, zoals de boekhouding, de personeelscontracten en de uitbetaling van het salaris, verschillende software. AFAS biedt met een softwarepakket dat alle bedrijfsprocessen beheert een totaaloplossing. Door te kiezen voor AFAS consultancy kan je optimaal gebruik gaan maken van AFAS software en profiteren van oplossingen die het beste aansluiten bij de specifieke bedrijfsprocessen van jouw organisatie.

Wat doet een AFAS consultant?

Met de keuze voor AFAS software verandert er veel in je bedrijf. Een getrainde en ervaren AFAS consultant van Karmac is gespecialiseerd in consultancy software en helpt je met de inrichting van de software. Jullie doen dit samen, zodat je leert hoe je AFAS zelf implementeert. Zo krijg je steeds meer kennis van het product en ben je in staat om ook in de toekomst zelf te kunnen blijven automatiseren en digitaliseren. Met consultancy software van Karmac krijg je via coaching en begeleiding de juiste expertise. De consultant ondersteunt bijvoorbeeld bij de inrichting van de live- en testomgeving.

Wanneer start je met AFAS consultancy?

AFAS staat voor Applications for Administrative Solutions. Maak gebruik van consultancy voor software van AFAS, zodat je een professioneel advies en ondersteuning krijgt en snel op weg wordt geholpen met AFAS en nieuwe functionaliteiten. Een consultant neemt je veel werk uit handen, zodat je kostbare tijd bespaart. Heb je behoefte aan software consultancy en wil je een AFAS consultant inschakelen met een jarenlange ervaring? Als specialist in digitale personeelsdossiers in AFAS en in AFAS consultancy is Karmac HR-Solutions je graag van dienst. Uiteraard hanteren wij de hoogste normen op het gebied van veiligheid. Neem contact op voor informatie of plan een adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Benodigd voor de verwerking

Benodigdheden voor de verwerking van personeelsdossiers.

 • Medewerkersbestand

  Voor de verwerking hebben wij het actuele medewerkersbestand nodig. Wij leveren hiervoor een template aan die toegepast kan worden welke vervolgens beveiligd aan ons verzonden kan worden.

 • Mappen- en uitleverstructuur

  Voor de verwerking ontvangen wij graag de indeling van de documenten en de uitleverstructuur. Nog geen documentindeling? Ook hier kunnen wij bij helpen.

 • Verwerkersovereenkomst

  Voor aanvang van de verwerking wordt er een verwerkersovereenkomst opgesteld.

 • Selecteren testdossiers

  Om een goede basis te leggen voor het proces is het van belang om een representatieve test te maken. Hiervoor dienen testdossiers geselecteerd te worden die de basis zullen vormen voor het proces.

Onze oplossingen

 • Snelle inrichting van de Profit omgeving
 • Ondersteuning bij de inrichting van de live- en testomgeving
 • Instellen van autorisaties
 • Genereren van toegangstokens
 • Technische ondersteuning bij instellingen binnen Profit
 • Snelle doorlooptijd